Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• alfa 145

здаравейте, много искам да си купя алфа 145. до сега карах пунто и не знам нищо за алфите. моля да ми кажете как стоят нещата -плюсове минуси, кое е по-добре - бензин или дизел, скъпа ли е поддръжката и такива работи. ще бъда много благодарна, ако някойми ддаде съвет

Пробвай с търсачката първо и ако след това имаш още въпроси, ще ти бъдат отговорени
    Тея коли са били дискутирани надълго и нашироко във форума
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Може би повечето колеги ще ти напишат , че ако купуваш Алфа заради цената , по - добре да не я вземаш , че трябвало да носиш магията и т.н... Моето мнение е - отиваш с парите на мястото където си я харесала , оглеждаш добре колата (най - добре да има мъж 'разбирач' с теб , не че те подценявам като жена ) , карате я евентуално на сервиз , на Елкон ... Всичко е на късмет , но съм сигурен , че ще останеш доста по - доволна от Пунто-то Като цяло гледай да избереш модел след 98-99 И все пак ... както колегата горе написа - прегледай подраздела , има доста теми за 'плюсове и минуси' на Алфи-те , защото за теб някой + за мене може да е - ... Айде успех с избора

Може би търси нещо подобно:
      http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.c...27201024139981
      Мисля , че напълно си заслужава цената , но да не те притеснява ... Не се ръководи от Мобиле-то Всичко е на късмет , както ти казах ...

Иначе за това дали е дизел или бензин , ако те интересува това колко ще ти гори , мога да ти кажа , че доста колеги дизелджии тух се хвалят с разходи от порядъка на 4.9 - 6.0 , което е похвално Ти си прави сметка нататъка
      Last edited by alfapz; d.m.y г., 11:28.
      Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце ...

Comment

Първоначално публикувано от alfapz Покажи съобщение
        Може би повечето колеги ще ти напишат , че ако купуваш Алфа заради цената , по - добре да не я вземаш , че трябвало да носиш магията и т.н... Моето мнение е - отиваш с парите на мястото където си я харесала , оглеждаш добре колата (най - добре да има мъж 'разбирач' с теб , не че те подценявам като жена ) , карате я евентуално на сервиз , на Елкон ... Всичко е на късмет , но съм сигурен , че ще останеш доста по - доволна от Пунто-то Като цяло гледай да избереш модел след 98-99 И все пак ... както колегата горе написа - прегледай подраздела , има доста теми за 'плюсове и минуси' на Алфи-те , защото за теб някой + за мене може да е - ... Айде успех с избора

Може би търси нещо подобно:
        http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.c...27201024139981
        Мисля , че напълно си заслужава цената , но да не те притеснява ... Не се ръководи от Мобиле-то Всичко е на късмет , както ти казах ...

Иначе за това дали е дизел или бензин , ако те интересува това колко ще ти гори , мога да ти кажа , че доста колеги дизелджии тух се хвалят с разходи от порядъка на 4.9 - 6.0 , което е похвално Ти си прави сметка нататъка

пфф тая е страшна
        Alfa Romeo 159

Comment

Working...
        X